top of page

DAGLIG RENHOLD/Kontor/BUTIKK

Daglig renhold betyr en individuell tilpassing av renholdet til din bedrift, avhengig av behov, slitasje og rengjøringsfrekvens.

Noen har behov for renhold hver dag, andre en gang i uken. Derfor er det viktig å definere hvilke renholds behov man har – hvor ofte man ønsker det skal rengjøres, og hva som skal rengjøres – før man innhenter en pris.

 

Vi er behjelpelige med å gjennomgå de individuelle behovene med hver enkelt kunde, slik at man kan finne grunnlaget for riktig pris og intervall.

 

Renhold av kontorer i dag dreier seg mye om å fjerne støv og annen luftbåren forurensing fra blant annet overflater og tekstiler. Partneren AS benytter moderne løsninger for renhold og tilpasser individuelle behov. 

Ved en gjennomgang av deres renholds behov kan vi foreslå metoder for det mest hensiktsmessige og effektive renholdet.

Våre medarbeidere kan gjøre rent både på dagtid, morgen og kveld, etter deres ønske. 

 

Vi utfører alle typer renhold; alt fra vasking til boning, og andre plasser det samler seg støv eller faller noe på gulvet. 

I tillegg til den daglige rengjøringen så vil vi tømme papirkurver, makuleringsmaskiner, skifte poser ved behov og selvfølgelig holde det ekstra rent og pent rundt sanitær og vasker, samt tørker vekk fingermerker fra dører, vegger, lysbrytere og lignende.

Støvsuger
bottom of page