top of page

Lastebil 18 pall.

En lastebil med kapasitet for 18 paller er en pålitelig og allsidig transportløsning som brukes i logistikkindustrien. Designet for å maksimere lasteevnen, har denne lastebilen et spesialisert lasterom som gir plass til trygg og stabil transport av varierende pallestørrelser.

 

Med fokus på kraftig motor, drivstoffeffektivitet og avanserte sikkerhetsfunksjoner, sikrer lastebilen effektiv og trygg frakt over lange avstander. Elektriske eller pneumatiske løfteporter bidrar til rask lasting og lossing, økende produktiviteten.

 

Tilpasningsmuligheter inkluderer tilleggsutstyr som temperaturkontrollsystemer og GPS-sporing. Samlet sett spiller lastebiler med 18 pallers kapasitet en avgjørende rolle i forsyningskjeden ved å muliggjøre effektiv transport av varer på tvers av ulike bransjer.

lastebil

Lastebil 33 pall.

Godstransport

Lastebiler med 33 pallers kapasitet er designet for å håndtere store godsvolumer og spiller en avgjørende rolle i effektiv godstransport. Med et spesialisert lasterom gir de plass til trygg og stabil transport av varierende gods.

 

Disse kjøretøyene er utstyrt med kraftige motorer og avanserte sikkerhetsfunksjoner for pålitelig ytelse og trygg reise. Moderne løsninger som elektriske eller pneumatiske løfteporter bidrar til rask lasting og lossing, økende produktiviteten.

 

Tilpasningsmuligheter inkluderer funksjoner som temperaturkontrollsystemer og GPS-sporing. Alt i alt er lastebiler med 33 pallers kapasitet essensielle for å opprettholde en smidig flyt av varer gjennom komplekse forsyningskjeder.

bottom of page